REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų aštunkojų (konservuoti)
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais.
    Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje.
    Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės.
    Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.
    Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų aštunkojų (konservuoti)
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais.
    Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje.
    Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės.
    Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.
    Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų