Salotas suplėšom, agurką supjaustom, lašišą irgi supjaustome nedideliais gabalėliais. Batoną supjaustome kubeliais ir pakepiname be aliejaus keptuvėje, kol apskrus. Viską sudedame į lėkštę, sudedame alyvuoges ir užpilame alyvuogių aliejumi.
Autorius: Jūratė
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
100 gramų alyvuogių
200 gramų salotų
100 gramų lašišų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 vienetas batono (riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salotas suplėšom, agurką supjaustom, lašišą irgi supjaustome nedideliais gabalėliais. Batoną supjaustome kubeliais ir pakepiname be aliejaus keptuvėje, kol apskrus. Viską sudedame į lėkštę, sudedame alyvuoges ir užpilame alyvuogių aliejumi.