INGREDIENTAI:
- 4 vienetai abrikosų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų salotų (arugula)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis acto (balzaminis)
- šiek tiek druskos
- 80 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplėšykite salotų lapus. Abrikosus nuplaukite ir supjaustykite, išėmę kauliukus, skiltelėmis. Viską sumaišykite, pabarstykite prieskoniais ir apliekite actu bei aliejumi.
Autorius: Jolita
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai abrikosų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų salotų (arugula)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis acto (balzaminis)
- šiek tiek druskos
- 80 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplėšykite salotų lapus. Abrikosus nuplaukite ir supjaustykite, išėmę kauliukus, skiltelėmis. Viską sumaišykite, pabarstykite prieskoniais ir apliekite actu bei aliejumi.
Autorius: Jolita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI