Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, dribsniai)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 1/5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 1/5 stiklinės acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išimame paprikų sėklas.
Paprikas, pomidorus ir svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
Viską sumaišome viename dubenyje su susmulkintomis petražolėmis, grūstais paprikų dribsniais, actu, aliejumi bei prieskoniais.
Patikiame prie mėsos patiekalų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, dribsniai)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 1/5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 1/5 stiklinės acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išimame paprikų sėklas.
Paprikas, pomidorus ir svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
Viską sumaišome viename dubenyje su susmulkintomis petražolėmis, grūstais paprikų dribsniais, actu, aliejumi bei prieskoniais.
Patikiame prie mėsos patiekalų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą