Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.02 18:33 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, dribsniai)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 1/5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 1/5 stiklinės acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išimame paprikų sėklas.
Paprikas, pomidorus ir svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
Viską sumaišome viename dubenyje su susmulkintomis petražolėmis, grūstais paprikų dribsniais, actu, aliejumi bei prieskoniais.
Patikiame prie mėsos patiekalų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, dribsniai)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 1/5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 1/5 stiklinės acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išimame paprikų sėklas.
Paprikas, pomidorus ir svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
Viską sumaišome viename dubenyje su susmulkintomis petražolėmis, grūstais paprikų dribsniais, actu, aliejumi bei prieskoniais.
Patikiame prie mėsos patiekalų.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą