Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, dribsniai)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 1/5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 1/5 stiklinės acto
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išimame paprikų sėklas.
    Paprikas, pomidorus ir svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
    Viską sumaišome viename dubenyje su susmulkintomis petražolėmis, grūstais paprikų dribsniais, actu, aliejumi bei prieskoniais.
    Patikiame prie mėsos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, dribsniai)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 1/5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 1/5 stiklinės acto
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išimame paprikų sėklas.
    Paprikas, pomidorus ir svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
    Viską sumaišome viename dubenyje su susmulkintomis petražolėmis, grūstais paprikų dribsniais, actu, aliejumi bei prieskoniais.
    Patikiame prie mėsos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų