REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 2 stiklinės cukraus
  • 3 česnakų
  • 5 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 1 sauja krapų
  • 7 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 litro acto
  • 3.5 litro vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus nuplauti po šaltu vandeniu. Į stiklainius sudėti krapus, pipirus ir lauro lapus.

    Tada dėti agurkus ir po 1-3 skilteles česnako, užvirti švaraus vandens ir užpilti agurkus. Palaukite, kol atvės (kai jau galima paimti plikomis rankomis stiklainį) ir vandenį iš stiklainių per marlę išpilti į kriauklę.

    Į puodą įpilkite 3,5 l švaraus vandens, acto ir pavirkite. Tada suberkite druską ir cukrų. Kai marinatas užvirs užpilkite juo agurkus.

    Stiklainius sandariai uždarykite ir šiltai apklokite. Jeigu liko marinato- neišpilkite. Jį galite supilti i stiklainį ir panaudoti kitam kartui. Tiesiog pakartotinai nuovirą reikės užvirinti.

Autorius: maša

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 2 stiklinės cukraus
  • 3 česnakų
  • 5 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 1 sauja krapų
  • 7 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 litro acto
  • 3.5 litro vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus nuplauti po šaltu vandeniu. Į stiklainius sudėti krapus, pipirus ir lauro lapus.

    Tada dėti agurkus ir po 1-3 skilteles česnako, užvirti švaraus vandens ir užpilti agurkus. Palaukite, kol atvės (kai jau galima paimti plikomis rankomis stiklainį) ir vandenį iš stiklainių per marlę išpilti į kriauklę.

    Į puodą įpilkite 3,5 l švaraus vandens, acto ir pavirkite. Tada suberkite druską ir cukrų. Kai marinatas užvirs užpilkite juo agurkus.

    Stiklainius sandariai uždarykite ir šiltai apklokite. Jeigu liko marinato- neišpilkite. Jį galite supilti i stiklainį ir panaudoti kitam kartui. Tiesiog pakartotinai nuovirą reikės užvirinti.

Autorius: maša

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų