Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 7 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą padedame bent 2 val. į šaldymo kamerą.
    Išsijojame miltus į dubenį, viduryje padarome įdubą ir į ją sutarkuojame sviestą.
    Viską peiliu sukapojame, kol gaunasi šlapių trupinių masė.
    Į trupinius sudedame cukrų, grietinę bei druską.
    Tešlai gerai išminkome ir padedame 1 val. į šaldytuvą.
    Tuomet tešlą iškočiojame į 5 mm storio blyną ir išspaudžiame apskritus blynelius.
    Krekerius sudedame į aliejumi pateptą skardą, aptepame kondensuotu pienu ir kepame apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus paliekame atvėsti ir skanaujame.
    Skanaus!

Autorius: Ūla

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 7 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą padedame bent 2 val. į šaldymo kamerą.
    Išsijojame miltus į dubenį, viduryje padarome įdubą ir į ją sutarkuojame sviestą.
    Viską peiliu sukapojame, kol gaunasi šlapių trupinių masė.
    Į trupinius sudedame cukrų, grietinę bei druską.
    Tešlai gerai išminkome ir padedame 1 val. į šaldytuvą.
    Tuomet tešlą iškočiojame į 5 mm storio blyną ir išspaudžiame apskritus blynelius.
    Krekerius sudedame į aliejumi pateptą skardą, aptepame kondensuotu pienu ir kepame apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus paliekame atvėsti ir skanaujame.
    Skanaus!

Autorius: Ūla

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų