Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2/5 vieneto apelsinų (žievelė)
- 3 vienetai bananų
- 0.5 stiklinės cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2.5 stiklinės pieno
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bananus sutrinti, užpilti pienu, įberti žiupsnelį druskos ir užvirti.
Vandenį sumaišyti su cukrumi ir pavirti, kol cukrus ištirps.
Apelsino žievelę supjaustyti šiaudeliais, sudėti į cukraus sirupą ir pavirti 5 min.
Tada sirupą sumaišyti su bananine mase ir užvirinti.
Miltus ištirpinti nedideliame vandens kiekyje ir supilti į sriubą, užvirinti.
Sriubą atvėsinti ir valgyti šaltą.
INGREDIENTAI:
- 2/5 vieneto apelsinų (žievelė)
- 3 vienetai bananų
- 0.5 stiklinės cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2.5 stiklinės pieno
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bananus sutrinti, užpilti pienu, įberti žiupsnelį druskos ir užvirti.
Vandenį sumaišyti su cukrumi ir pavirti, kol cukrus ištirps.
Apelsino žievelę supjaustyti šiaudeliais, sudėti į cukraus sirupą ir pavirti 5 min.
Tada sirupą sumaišyti su bananine mase ir užvirinti.
Miltus ištirpinti nedideliame vandens kiekyje ir supilti į sriubą, užvirinti.
Sriubą atvėsinti ir valgyti šaltą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą