Supilkite cukrų į sausą keptuvę ir kaitinkite. Cukrui pradėjus tirpti, pastoviai maišykite, kol jis išsilydys ir paruduos. Patepkite formeles aliejumi ir supilkite išlydytą cukrų. Pradėjus cukrui stingti, įkiškite medinį pagaliuką ir padėkite šaltai, kad sustingtu. Jei neturite formelių, galite lėkštutę patepti aliejumi ir ant jos daryti saldainio figūras. Skanaus.
Autorius: Justelez
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilkite cukrų į sausą keptuvę ir kaitinkite. Cukrui pradėjus tirpti, pastoviai maišykite, kol jis išsilydys ir paruduos. Patepkite formeles aliejumi ir supilkite išlydytą cukrų. Pradėjus cukrui stingti, įkiškite medinį pagaliuką ir padėkite šaltai, kad sustingtu. Jei neturite formelių, galite lėkštutę patepti aliejumi ir ant jos daryti saldainio figūras. Skanaus.