Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 360 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 4 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 600 mililitrų sultinio
  • šiek tiek šafrano
  • 120 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberti smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką, maišant pakepinti, kol suminkštės, bet neparus.
    Suberti nevirtus ryžius, maišant pakepinti, kol jie taps permatomi.
    Supilti vyną, maišant truputėlį pakaitinti, tada supilti sultinį, įdėti šafraną, gerai išmaišyti ir uždengti.
    Viską užvirinti ant vidutinės ugnies, tada ant mažiausios ugnies pavirti apie 20 minučių.
    Galiausiai įmaišyti grietinėlę bei sutarkuotą sūrį ir nukelti nuo ugnies.
    Skanaus!

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 360 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 4 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 600 mililitrų sultinio
  • šiek tiek šafrano
  • 120 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberti smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką, maišant pakepinti, kol suminkštės, bet neparus.
    Suberti nevirtus ryžius, maišant pakepinti, kol jie taps permatomi.
    Supilti vyną, maišant truputėlį pakaitinti, tada supilti sultinį, įdėti šafraną, gerai išmaišyti ir uždengti.
    Viską užvirinti ant vidutinės ugnies, tada ant mažiausios ugnies pavirti apie 20 minučių.
    Galiausiai įmaišyti grietinėlę bei sutarkuotą sūrį ir nukelti nuo ugnies.
    Skanaus!

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų