Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto apelsinų
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 200 gramų ryžių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės pieno (3,2%)
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilti į puodą 1 stiklinę pieno, užvirinti. Tada sudėti ryžius ir virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pastoviai maišyti.
    Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti į juos likusį pieną. Supilti gautą masę į ryžius ir dar virti 10 min.
    Padaryti apelsininį šokolado glajų: ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su ketvirčio apelsino sultimis.
    Sukrėsti pudingą į desertinius indelius, papuošti glajumi ir atšaldyti šaldytuve.

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto apelsinų
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 200 gramų ryžių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės pieno (3,2%)
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilti į puodą 1 stiklinę pieno, užvirinti. Tada sudėti ryžius ir virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pastoviai maišyti.
    Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti į juos likusį pieną. Supilti gautą masę į ryžius ir dar virti 10 min.
    Padaryti apelsininį šokolado glajų: ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su ketvirčio apelsino sultimis.
    Sukrėsti pudingą į desertinius indelius, papuošti glajumi ir atšaldyti šaldytuve.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų