Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/4 vieneto apelsinų
- 0.5 stiklinės cukraus
- 200 gramų ryžių
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno (3,2%)
- 50 gramų juodojo šokolado
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilti į puodą 1 stiklinę pieno, užvirinti. Tada sudėti ryžius ir virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pastoviai maišyti.
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti į juos likusį pieną. Supilti gautą masę į ryžius ir dar virti 10 min.
Padaryti apelsininį šokolado glajų: ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su ketvirčio apelsino sultimis.
Sukrėsti pudingą į desertinius indelius, papuošti glajumi ir atšaldyti šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 1/4 vieneto apelsinų
- 0.5 stiklinės cukraus
- 200 gramų ryžių
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno (3,2%)
- 50 gramų juodojo šokolado
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilti į puodą 1 stiklinę pieno, užvirinti. Tada sudėti ryžius ir virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pastoviai maišyti.
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti į juos likusį pieną. Supilti gautą masę į ryžius ir dar virti 10 min.
Padaryti apelsininį šokolado glajų: ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su ketvirčio apelsino sultimis.
Sukrėsti pudingą į desertinius indelius, papuošti glajumi ir atšaldyti šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą