tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 mililitrų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 350 gramų tunų (konservuotas)
  • 60 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 60 gramų sviesto
  • 0.5 litro sultinio (vištienos)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite sultinyje ir palikite išbrinkti.
    Iš 2 kiaušinių, sviesto, šiek tiek druskos ir su kepimo milteliais sumaišytų miltų pasigaminkite tešlą.
    Virtus ryžius sumaišykite su nusunktu tunu, 2 kiaušiniais, susmulkintais svogūnais, išspaustu česnaku, tarkuotu parmezano sūriu bei prieskoniais.
    Dviem trečdaliais pasigamintos tešlos išklokite aliejumi išteptos kepimo formos dugną ir kraštus.
    Į tešla išklotą kepimo formą sudėkite ryžių bei tuno įdarą ir apkepo viršų užklokite likusia tešla.
    Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Angelė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 mililitrų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 350 gramų tunų (konservuotas)
  • 60 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 60 gramų sviesto
  • 0.5 litro sultinio (vištienos)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite sultinyje ir palikite išbrinkti.
    Iš 2 kiaušinių, sviesto, šiek tiek druskos ir su kepimo milteliais sumaišytų miltų pasigaminkite tešlą.
    Virtus ryžius sumaišykite su nusunktu tunu, 2 kiaušiniais, susmulkintais svogūnais, išspaustu česnaku, tarkuotu parmezano sūriu bei prieskoniais.
    Dviem trečdaliais pasigamintos tešlos išklokite aliejumi išteptos kepimo formos dugną ir kraštus.
    Į tešla išklotą kepimo formą sudėkite ryžių bei tuno įdarą ir apkepo viršų užklokite likusia tešla.
    Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Angelė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų