• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek kalendrų
  • 200 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 1 vienetas porų
  • 400 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
  • 1 litras vandens
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • šiek tiek citrinžolių
  • 30 mililitrų sazemų aliejaus
  • 30 mililitrų padažo (teryiaki)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek kalendrų
  • 200 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 1 vienetas porų
  • 400 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
  • 1 litras vandens
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • šiek tiek citrinžolių
  • 30 mililitrų sazemų aliejaus
  • 30 mililitrų padažo (teryiaki)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Įpilkite į puodą 1 litrą vandens. Supjaustykite citrinžolę ir imbierą. Sudėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite). Išvirkite sultinį ir nukoškite jį.

    2. Įpilkite į keptuvę sezamų aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus porus.

    3. Po to sudėkite prieš tai išskalautus ryžius ir kepkite 3-4 minutes.

    4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti 1 cm. Virkite uždengus, ant mažos ugnies, apie 15minučių. Atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.

    5. Pašildykite keptuvėje kukurūzus.

    6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus ir užpilkite "teriyaki" padažo. Viską gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų.

    7. Patiekite su susmulkintais kalendrų lapais.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų