PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Įpilkite į puodą 1 litrą vandens. Supjaustykite citrinžolę ir imbierą. Sudėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite). Išvirkite sultinį ir nukoškite jį.
2. Įpilkite į keptuvę sezamų aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus porus.
3. Po to sudėkite prieš tai išskalautus ryžius ir kepkite 3-4 minutes.
4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti 1 cm. Virkite uždengus, ant mažos ugnies, apie 15minučių. Atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
5. Pašildykite keptuvėje kukurūzus.
6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus ir užpilkite "teriyaki" padažo. Viską gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų.
7. Patiekite su susmulkintais kalendrų lapais.