Krienų šaknį nuskusti ir sutarkuoti su smulkia tarka. Sutarkuotus krienus sumaišyti su grietine, pasūdyti, įpilti acto, įberti šiek tiek druskos ir cukraus. Kumpį supjaustyti plonais gabaliukais, patepti krienų kremu ir susukti. Suktinukus sudėti ant lėkštės, papuoštos žalumynais.
Autorius: Vaivutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų
20 gramų krienų (šaknis)
šiek tiek petražolių
šiek tiek salotų
100 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
1 arbatinis šaukštelis acto (3%)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krienų šaknį nuskusti ir sutarkuoti su smulkia tarka. Sutarkuotus krienus sumaišyti su grietine, pasūdyti, įpilti acto, įberti šiek tiek druskos ir cukraus. Kumpį supjaustyti plonais gabaliukais, patepti krienų kremu ir susukti. Suktinukus sudėti ant lėkštės, papuoštos žalumynais.