Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės kedro riešutų
  • 250 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 100 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (balzaminis)
  • 500 gramų gražgarsčių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės kedro riešutų
  • 250 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 100 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (balzaminis)
  • 500 gramų gražgarsčių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rukolą sudėti į lėkštes, aplieti balzaminiu actu, galima dar įpilti po šaukštą alyvuogių aliejaus. Išmaišyti.
    Pomidoriukus perpjauti per pusę ir sudėti ant žalumos.
    Salotas pagrąžinti vytinto kumpio gabaliukais ir kedrų riešutais.
    Valgyti iš karto.

Autorius: Mantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų