Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas porų
  • 3/5 stiklinės ryžių
  • 4 vienetai salierų (siebai)
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (Romanesco)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves nuplaukite.
    Žiedinį kopūstą padalinkite žiedynais.
    Bulves bei morkas nuskuskite ir supjaustykite kubeliais.
    Porą ir saliero stiebus susmulkinkite.
    Supilkite į puodą vandenį, pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite lauro lapelius ir užvirkite.
    Vandeniui užvirus suberkite ryžius ir pavirkite, kol jie suminkštės.
    Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite morkas bei porą.
    Ryžiams suminkštėjus sudėkite į puodą visas daržoves ir virkite, kol jos suminkštės.
    Baigiant virti suberkite krapus bei petražoles.
    Užbalinkite sriubą grietinėle.
    Skanaus

Autorius: Vida

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas porų
  • 3/5 stiklinės ryžių
  • 4 vienetai salierų (siebai)
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (Romanesco)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves nuplaukite.
    Žiedinį kopūstą padalinkite žiedynais.
    Bulves bei morkas nuskuskite ir supjaustykite kubeliais.
    Porą ir saliero stiebus susmulkinkite.
    Supilkite į puodą vandenį, pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite lauro lapelius ir užvirkite.
    Vandeniui užvirus suberkite ryžius ir pavirkite, kol jie suminkštės.
    Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite morkas bei porą.
    Ryžiams suminkštėjus sudėkite į puodą visas daržoves ir virkite, kol jos suminkštės.
    Baigiant virti suberkite krapus bei petražoles.
    Užbalinkite sriubą grietinėle.
    Skanaus

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų