Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio avižų (dribsniai)
- 1 česnakų
- 100 gramų kopūstų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkintą svogūną ir smulkiai tarkuotą morką pakepiname ant aliejaus. Žuvį sumalame kartu su kopūstu ir česnaku, dedame dribsnius, kepintus svogūnus su morkomis, prieskonius ir viską gerai išmaišome.Šlapiomis rankomis formuojame kotletukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio avižų (dribsniai)
- 1 česnakų
- 100 gramų kopūstų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkintą svogūną ir smulkiai tarkuotą morką pakepiname ant aliejaus. Žuvį sumalame kartu su kopūstu ir česnaku, dedame dribsnius, kepintus svogūnus su morkomis, prieskonius ir viską gerai išmaišome.Šlapiomis rankomis formuojame kotletukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą