Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės prandinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės prandinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinių, grietinės, 225 g sviesto bei šiek tiek druskos užminkome tešlą. Reikia minkyti tol kol nelips prie rankų. Užminkytą tešlą dedame 1 val į šaldytuvą.
    Įdarui smulkiai supjaustome mėsą (malta netinka), smulkiai supjaustome svogūnus. Į mėsą sudedame svogūnus, prieskonius, ištirpintus 25 g sviesto ir šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišome.
    Tešlą kočiojame, padarom norimo dydžio apskritimus, dedame įdaro ir formuojame kibinus. Dedame į skardą, patepame kiaušinio tryniu, išplaktu su šaukštu vandens.
    Kepame apie 40 min 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų