REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek karamelės (Dulce de leche)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų ir medų sudėkite į vieną dubenį ir plakite apie 10 min.
    Tuomet supilkite miltus ir viską vėl gerai išplakite.
    Gautą masę nestoru sluoksniu tepkite ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu išteptos kepimo skardos ir kepkite apie 6 min. 220 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą blyną atsargiai apverskite ant drėgno medvilninio rankšluosčio, nuimkite kepimo popierių, ištepkite karamele ir suvyniokite į ritinį.
    Gautą ritinį supjaustykite storomis riekelėmis ir patiekite.
    Skanu tiek šilti tiek šalti.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek karamelės (Dulce de leche)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų ir medų sudėkite į vieną dubenį ir plakite apie 10 min.
    Tuomet supilkite miltus ir viską vėl gerai išplakite.
    Gautą masę nestoru sluoksniu tepkite ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu išteptos kepimo skardos ir kepkite apie 6 min. 220 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą blyną atsargiai apverskite ant drėgno medvilninio rankšluosčio, nuimkite kepimo popierių, ištepkite karamele ir suvyniokite į ritinį.
    Gautą ritinį supjaustykite storomis riekelėmis ir patiekite.
    Skanu tiek šilti tiek šalti.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų