Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą. Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą. Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas. Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti. Skanaus!
Autorius: Rima iš Toronto
INGREDIENTAI:
šiek tiek aguonų (nebūtina)
1 stiklinė cukraus
0.5 litro grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą. Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą. Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas. Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti. Skanaus!