Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų (nebūtina)
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 litro grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą.
Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą.
Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas.
Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų (nebūtina)
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 litro grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą.
Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą.
Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas.
Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą