Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų (nebūtina)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 litro grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą.
    Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą.
    Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas.
    Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti.
    Skanaus!

Autorius: Rima iš Toronto

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų (nebūtina)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 litro grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą.
    Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą.
    Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas.
    Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti.
    Skanaus!

Autorius: Rima iš Toronto

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų