Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų graikinių riešutų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (maltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų juodojo šokolado
  • 125 gramai sviesto (arba margarinas)
  • 150 gramų razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą sviestą išplakite su cukrumi, kiaušiniais, vanile ir imbieru.
    Į tešlą įmaišykite 250 g ištirpinto šokolado, kepimo miltelius ir miltus.
    Galiausiai suberkite razinas ir sukapotus riešutus.

    Tešlą supilkite į kepimo formą. Kepkite 25-30 min. 180-190° C orkaitėje.

    Iškepusį ir pravėsusį pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir ištepkite likusiu ištirpintu šokoladu. Papuoškite vaisiais ar uogomis.

Autorius: Toma

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų graikinių riešutų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (maltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų juodojo šokolado
  • 125 gramai sviesto (arba margarinas)
  • 150 gramų razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą sviestą išplakite su cukrumi, kiaušiniais, vanile ir imbieru.
    Į tešlą įmaišykite 250 g ištirpinto šokolado, kepimo miltelius ir miltus.
    Galiausiai suberkite razinas ir sukapotus riešutus.

    Tešlą supilkite į kepimo formą. Kepkite 25-30 min. 180-190° C orkaitėje.

    Iškepusį ir pravėsusį pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir ištepkite likusiu ištirpintu šokoladu. Papuoškite vaisiais ar uogomis.

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų