Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 250 gramų graikinių riešutų
- 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (maltas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų juodojo šokolado
- 125 gramai sviesto (arba margarinas)
- 150 gramų razinų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpintą sviestą išplakite su cukrumi, kiaušiniais, vanile ir imbieru.
Į tešlą įmaišykite 250 g ištirpinto šokolado, kepimo miltelius ir miltus.
Galiausiai suberkite razinas ir sukapotus riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą. Kepkite 25-30 min. 180-190° C orkaitėje.
Iškepusį ir pravėsusį pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir ištepkite likusiu ištirpintu šokoladu. Papuoškite vaisiais ar uogomis.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 250 gramų graikinių riešutų
- 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (maltas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų juodojo šokolado
- 125 gramai sviesto (arba margarinas)
- 150 gramų razinų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpintą sviestą išplakite su cukrumi, kiaušiniais, vanile ir imbieru.
Į tešlą įmaišykite 250 g ištirpinto šokolado, kepimo miltelius ir miltus.
Galiausiai suberkite razinas ir sukapotus riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą. Kepkite 25-30 min. 180-190° C orkaitėje.
Iškepusį ir pravėsusį pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir ištepkite likusiu ištirpintu šokoladu. Papuoškite vaisiais ar uogomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą