Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- šiek tiek lazdyno reišutų (skrudinti, grūsti)
- 100 gramų žemės riešutų (grūsti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 50 mililitrų vandens (karštas)
- 150 gramų sausainių
- šiek tiek romo
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 4 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų ar kitokia Jūsų mėgstama)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite atskirtus 3 kiaušinių trynius su 100 g cukraus, vandeniu bei su kepimo milteliais sumaišytais miltais.
Galiausiai įmaišykite į tešlą 3 kiaušinių baltymus.
Supilkite plonu sluoksniu tešlą į sviestu pateptą bei miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite apie 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Kol pyrago pagrindas kepa pasiruoškite kakavinį riešutų sluoksnį.
Sutrupinkite sausainius, sudėkite 1 šaukštą uogienės, kakavą, riešutus, 50 g cukraus, romą, užpilkite viską verdančiu pienu ir išmaišykite.
Ataušusį iškeptą pyrago pagrindą aptepkite likusia uogiene, sudėkite kakavinį sluoksnį ir viską apibarstykite lazdyno riešutais.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- šiek tiek lazdyno reišutų (skrudinti, grūsti)
- 100 gramų žemės riešutų (grūsti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 50 mililitrų vandens (karštas)
- 150 gramų sausainių
- šiek tiek romo
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 4 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų ar kitokia Jūsų mėgstama)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite atskirtus 3 kiaušinių trynius su 100 g cukraus, vandeniu bei su kepimo milteliais sumaišytais miltais.
Galiausiai įmaišykite į tešlą 3 kiaušinių baltymus.
Supilkite plonu sluoksniu tešlą į sviestu pateptą bei miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite apie 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Kol pyrago pagrindas kepa pasiruoškite kakavinį riešutų sluoksnį.
Sutrupinkite sausainius, sudėkite 1 šaukštą uogienės, kakavą, riešutus, 50 g cukraus, romą, užpilkite viską verdančiu pienu ir išmaišykite.
Ataušusį iškeptą pyrago pagrindą aptepkite likusia uogiene, sudėkite kakavinį sluoksnį ir viską apibarstykite lazdyno riešutais.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą