Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- šiek tiek lazdyno reišutų (skrudinti, grūsti)
- 100 gramų žemės riešutų (grūsti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 50 mililitrų vandens (karštas)
- 150 gramų sausainių
- šiek tiek romo
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 4 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų ar kitokia Jūsų mėgstama)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite atskirtus 3 kiaušinių trynius su 100 g cukraus, vandeniu bei su kepimo milteliais sumaišytais miltais.
Galiausiai įmaišykite į tešlą 3 kiaušinių baltymus.
Supilkite plonu sluoksniu tešlą į sviestu pateptą bei miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite apie 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Kol pyrago pagrindas kepa pasiruoškite kakavinį riešutų sluoksnį.
Sutrupinkite sausainius, sudėkite 1 šaukštą uogienės, kakavą, riešutus, 50 g cukraus, romą, užpilkite viską verdančiu pienu ir išmaišykite.
Ataušusį iškeptą pyrago pagrindą aptepkite likusia uogiene, sudėkite kakavinį sluoksnį ir viską apibarstykite lazdyno riešutais.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- šiek tiek lazdyno reišutų (skrudinti, grūsti)
- 100 gramų žemės riešutų (grūsti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 50 mililitrų vandens (karštas)
- 150 gramų sausainių
- šiek tiek romo
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 4 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų ar kitokia Jūsų mėgstama)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite atskirtus 3 kiaušinių trynius su 100 g cukraus, vandeniu bei su kepimo milteliais sumaišytais miltais.
Galiausiai įmaišykite į tešlą 3 kiaušinių baltymus.
Supilkite plonu sluoksniu tešlą į sviestu pateptą bei miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite apie 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Kol pyrago pagrindas kepa pasiruoškite kakavinį riešutų sluoksnį.
Sutrupinkite sausainius, sudėkite 1 šaukštą uogienės, kakavą, riešutus, 50 g cukraus, romą, užpilkite viską verdančiu pienu ir išmaišykite.
Ataušusį iškeptą pyrago pagrindą aptepkite likusia uogiene, sudėkite kakavinį sluoksnį ir viską apibarstykite lazdyno riešutais.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą