REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • šiek tiek lazdyno reišutų (skrudinti, grūsti)
  • 100 gramų žemės riešutų (grūsti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 50 mililitrų vandens (karštas)
  • 150 gramų sausainių
  • šiek tiek romo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 4 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų ar kitokia Jūsų mėgstama)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite atskirtus 3 kiaušinių trynius su 100 g cukraus, vandeniu bei su kepimo milteliais sumaišytais miltais.
    Galiausiai įmaišykite į tešlą 3 kiaušinių baltymus.
    Supilkite plonu sluoksniu tešlą į sviestu pateptą bei miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite apie 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.
    Kol pyrago pagrindas kepa pasiruoškite kakavinį riešutų sluoksnį.
    Sutrupinkite sausainius, sudėkite 1 šaukštą uogienės, kakavą, riešutus, 50 g cukraus, romą, užpilkite viską verdančiu pienu ir išmaišykite.
    Ataušusį iškeptą pyrago pagrindą aptepkite likusia uogiene, sudėkite kakavinį sluoksnį ir viską apibarstykite lazdyno riešutais.
    Patiekite atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Vida

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • šiek tiek lazdyno reišutų (skrudinti, grūsti)
  • 100 gramų žemės riešutų (grūsti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 50 mililitrų vandens (karštas)
  • 150 gramų sausainių
  • šiek tiek romo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 4 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų ar kitokia Jūsų mėgstama)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite atskirtus 3 kiaušinių trynius su 100 g cukraus, vandeniu bei su kepimo milteliais sumaišytais miltais.
    Galiausiai įmaišykite į tešlą 3 kiaušinių baltymus.
    Supilkite plonu sluoksniu tešlą į sviestu pateptą bei miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite apie 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.
    Kol pyrago pagrindas kepa pasiruoškite kakavinį riešutų sluoksnį.
    Sutrupinkite sausainius, sudėkite 1 šaukštą uogienės, kakavą, riešutus, 50 g cukraus, romą, užpilkite viską verdančiu pienu ir išmaišykite.
    Ataušusį iškeptą pyrago pagrindą aptepkite likusia uogiene, sudėkite kakavinį sluoksnį ir viską apibarstykite lazdyno riešutais.
    Patiekite atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų