Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sviesto
  • 100 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Aptepimui:
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sviesto
  • 100 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Aptepimui:
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite iki baltumo, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai sudėkite miltus su kepimo milteliais
  2. Tešlą išminkykite ant lentos, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius.
  3. . Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol įgaus aukso spalvą.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų