Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų bulvių
- 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio bei 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta.
Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska bei bulvių prieskoniais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų bulvių
- 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio bei 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta.
Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska bei bulvių prieskoniais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą