Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio bei 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta.
    Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska bei bulvių prieskoniais.
    Skanaus.

Autorius: Irmantė

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio bei 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta.
    Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska bei bulvių prieskoniais.
    Skanaus.

Autorius: Irmantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų