Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 gramų petražolių
- 2 vienetai ridikėlių
- 150 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius supjaustyti ir patroškinti aliejuje apie 25 min, pasūdyti ir atvėsinti.
Ridikus sutarkuoti su stambia tarka, sumaišyti su grybais, užpilti aliejumi, suberti smulkintas petražoles.
INGREDIENTAI:
- 10 gramų petražolių
- 2 vienetai ridikėlių
- 150 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius supjaustyti ir patroškinti aliejuje apie 25 min, pasūdyti ir atvėsinti.
Ridikus sutarkuoti su stambia tarka, sumaišyti su grybais, užpilti aliejumi, suberti smulkintas petražoles.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą