Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų petražolių
  • 2 vienetai ridikėlių
  • 150 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius supjaustyti ir patroškinti aliejuje apie 25 min, pasūdyti ir atvėsinti.
    Ridikus sutarkuoti su stambia tarka, sumaišyti su grybais, užpilti aliejumi, suberti smulkintas petražoles.

Autorius: Ramutė

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų petražolių
  • 2 vienetai ridikėlių
  • 150 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius supjaustyti ir patroškinti aliejuje apie 25 min, pasūdyti ir atvėsinti.
    Ridikus sutarkuoti su stambia tarka, sumaišyti su grybais, užpilti aliejumi, suberti smulkintas petražoles.

Autorius: Ramutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų