Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.28 09:47 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 10 gramų petražolių
- 2 vienetai ridikėlių
- 150 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius supjaustyti ir patroškinti aliejuje apie 25 min, pasūdyti ir atvėsinti.
Ridikus sutarkuoti su stambia tarka, sumaišyti su grybais, užpilti aliejumi, suberti smulkintas petražoles.
INGREDIENTAI:
- 10 gramų petražolių
- 2 vienetai ridikėlių
- 150 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius supjaustyti ir patroškinti aliejuje apie 25 min, pasūdyti ir atvėsinti.
Ridikus sutarkuoti su stambia tarka, sumaišyti su grybais, užpilti aliejumi, suberti smulkintas petražoles.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą