Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai slyvų (džiovintos, maltos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame išplaktus kiaušinius, vandenį, druskytę, pilame po truputį miltus ir maišome, kol tešla nebekibs prie rankų.
    Paruoštą tešlą padedame į šalį pasiilsėti, o tuo tarpu darome įdarą.
    Į faršą dedame keptuvėje su aliejumi pakepintą svogūną, slyvas, prieskonius ir viską gerai išmaišome.
    Iškočiojame tešlą, su stikline darome skridinukus, dedame ant jų įdarą ir gražiai suklijuojame, kaip koldūnus.
    Apačioje gražiai susukame uodegėles ir verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
    Patiekiame šiltus su mėgstamu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai slyvų (džiovintos, maltos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame išplaktus kiaušinius, vandenį, druskytę, pilame po truputį miltus ir maišome, kol tešla nebekibs prie rankų.
    Paruoštą tešlą padedame į šalį pasiilsėti, o tuo tarpu darome įdarą.
    Į faršą dedame keptuvėje su aliejumi pakepintą svogūną, slyvas, prieskonius ir viską gerai išmaišome.
    Iškočiojame tešlą, su stikline darome skridinukus, dedame ant jų įdarą ir gražiai suklijuojame, kaip koldūnus.
    Apačioje gražiai susukame uodegėles ir verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
    Patiekiame šiltus su mėgstamu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų