INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 400 gramų raugintų kopūstų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnai supjaustomi, sumaišomi su kopūstais, pridedama burokine tarka sutarkuotų obuolių, petražolių lapelių, pagardinama prieskoniais ir pašlakstoma aliejumi.
Viską išmaišius patiekiama.
Skanaus.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 400 gramų raugintų kopūstų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnai supjaustomi, sumaišomi su kopūstais, pridedama burokine tarka sutarkuotų obuolių, petražolių lapelių, pagardinama prieskoniais ir pašlakstoma aliejumi.
Viską išmaišius patiekiama.
Skanaus.
Autorius: Julija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI