INGREDIENTAI:
- 1 vienetas rūgštynių (šviežios, raudonosios, gūželės)
- 1 vienetas salotų (šviežios, Rocket, gūželės)
- 1 vienetas svogūnų (raudoni, pjaustyti griežinėliais)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų feta sūrio
- 100 gramų burokėlių (virti, pjaustyti plonomis skiltelėmis)
- 1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientai nurodyti 4 asmenims.
Taip pat reikės: raudonųjų greipfrutų minkštimo, be sėklų ir pertvarėlių.
Supjaustykite fetos sūrį kubeliais, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite SANTA MARIA baziliku. Sudėkite salotas Rocket, daržoves, greifrutus ir fetos sūrį į lekštę. Likusį aliejų sumaišykite su citrinų sultimis ir užpilkite ant salotų. Pagardinkite juodaisiais arba rožiniais pipirais bei druska.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA