Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1.5 kilogramo lydekų
- 200 gramų menkių (filė)
- 2 vienetai batono (riekės)
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydekai nuimti odą, pasūdyti. Sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Lydekos mėsą ir menkių filė sumalti. Į gautą masę dėti kepintus svogūnus su morkom (atvėsusius), įmušti kiaušinius, įdėti piene išmirkytą batoną, preiskonius, druskos ir pipirų, pagal skonį. Žuvies faršą gerai išmaišyti ir sudėti į lydeką. Pilvą užsiūti. Dėti pilvu ant skaros ir kepti orkaitėje, uždengus folija apie 45 min. 180 laipsnių karštyje. tada nuimti foliją ir kepti kol apskrus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1.5 kilogramo lydekų
- 200 gramų menkių (filė)
- 2 vienetai batono (riekės)
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydekai nuimti odą, pasūdyti. Sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Lydekos mėsą ir menkių filė sumalti. Į gautą masę dėti kepintus svogūnus su morkom (atvėsusius), įmušti kiaušinius, įdėti piene išmirkytą batoną, preiskonius, druskos ir pipirų, pagal skonį. Žuvies faršą gerai išmaišyti ir sudėti į lydeką. Pilvą užsiūti. Dėti pilvu ant skaros ir kepti orkaitėje, uždengus folija apie 45 min. 180 laipsnių karštyje. tada nuimti foliją ir kepti kol apskrus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą