Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanūs, derantys su arbata raguoliukai. Labai greitai ir lengvai paruošiami.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis sluoksniuotos tešlos
  • 2 stiklinės pieno
  • 3 vienetai kiaušinių trynių
  • 50 gramų cukraus
  • 30 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius išplakame su cukrumi.
  2. Užviriname pieną.
  3. Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.
  4. Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti kol užvirs, bei intensyviai maišyti.
  5. Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.
  6. Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus ir kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje, 25 minutes.
  7. Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų