Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
  • 0.5 stiklinės avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    apie 500 g rabarbarų
    6 - 8 šaukštai miltų
    1 stiklinė cukraus
    1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.

    Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
    Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
  • 0.5 stiklinės avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    apie 500 g rabarbarų
    6 - 8 šaukštai miltų
    1 stiklinė cukraus
    1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.

    Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
    Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų