Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė)
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 stiklinės rabarbarų (supjaustyti)
  • 3 stiklinės vandens
  • 1.5 valgomojo šaukšto želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų