Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rabarbarus nulupti, smulkiai supjaustyti ir, įpylus į indą pusę stiklinės vandens, patroškinti. Paskui pertrinti pro sietelį. Želatiną ištirpyti karštoje rabarbarų tyrėje. Jei nelabai tirpsta, tyrę galima pakaitinti.
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir užplikyti karšta rabarbarų tyre. Kiaušinių baltymus išplakti, sudėti į atvėsintą rabarbarų tyrę, suberti vanilinį cukrų, išmaišyti, supilti į norimos formos indą ir atvėsinti.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rabarbarus nulupti, smulkiai supjaustyti ir, įpylus į indą pusę stiklinės vandens, patroškinti. Paskui pertrinti pro sietelį. Želatiną ištirpyti karštoje rabarbarų tyrėje. Jei nelabai tirpsta, tyrę galima pakaitinti.
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir užplikyti karšta rabarbarų tyre. Kiaušinių baltymus išplakti, sudėti į atvėsintą rabarbarų tyrę, suberti vanilinį cukrų, išmaišyti, supilti į norimos formos indą ir atvėsinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą