Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų krakmolo
  • 2 vienetai obuolių (nedideli)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
  • 120 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 175-200 temper. Minkštą sviestą dėti į dubenėlį. Ant jų berti cukrų, cinamoną, krakmolą, miltus, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius. Viską išmaišyti. Riebalais ištepti nedidelę formą, paskirstyti tolygiai tešlą. Obuolius nulupti, padalyti į keturias dalis, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis. Jas apvaliai išdėstyti ant tešlos. Kepti 20 min. Išėmus iš formos galima apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų krakmolo
  • 2 vienetai obuolių (nedideli)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
  • 120 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 175-200 temper. Minkštą sviestą dėti į dubenėlį. Ant jų berti cukrų, cinamoną, krakmolą, miltus, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius. Viską išmaišyti. Riebalais ištepti nedidelę formą, paskirstyti tolygiai tešlą. Obuolius nulupti, padalyti į keturias dalis, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis. Jas apvaliai išdėstyti ant tešlos. Kepti 20 min. Išėmus iš formos galima apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų