Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (maži)
  • šiek tiek šalavijų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų pašteto (Biovela)
  • 300 gramų tešlos (sluoksniuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (maži)
  • šiek tiek šalavijų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų pašteto (Biovela)
  • 300 gramų tešlos (sluoksniuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą supjaustome norimo dydžio gabaliukais (nepamirškite, kad tešlos gabaliukai turi būti didesni, nes turi tilpti įdaras). Aš supjausčiau tešlą tokiais gabaliukais, kad tilptų įtiesti į keksiukų formeles. Tešlos kraštai apkrenta formelės kraštus.
    Susmulkinkite svogūną ir sumaišykite su paštetu, kiaušiniu (1 vnt), džiūvėsėliais ir prieskoniais.
    Šio įdaro dėkite ant tešlos ir kraštus užspauskite.
    Aptepkite kiaušinio plakiniu.
    Kepkite apie 20-30 min. 200 laipsnių orkaitėje.
    Skanaus :)

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų