Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
- 1 valgomasis šaukštas pieno
- 250 mililitrų uogienės (mėlynių)
- 2 vienetai sluoksniuotos tešlos (lakštai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vieną tešlos lakštą ištieskite ant kepimo popieriaus ir išpjaukite iš tešlos 4 (15x10 cm) stačiakampius.
Ant kiekvieno stačiakampio vidurio užkrėskite po šaukštą uogienės.
Kiekvieną stačiakampį perlenkite per pusę ir užspauskite kraštus.
Taip pat padarykite ir su kitu lakštu.
Viename dubenėlyje sumaišykite 1 kiaušinio trynį, cukraus pudrą bei pieną ir gauta mase su šluotele patepkite suformuotus pyragėlius (iškepę jie atrodys lyg auksiniai).
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite ant skardos pyragėlius.
Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
- 1 valgomasis šaukštas pieno
- 250 mililitrų uogienės (mėlynių)
- 2 vienetai sluoksniuotos tešlos (lakštai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vieną tešlos lakštą ištieskite ant kepimo popieriaus ir išpjaukite iš tešlos 4 (15x10 cm) stačiakampius.
Ant kiekvieno stačiakampio vidurio užkrėskite po šaukštą uogienės.
Kiekvieną stačiakampį perlenkite per pusę ir užspauskite kraštus.
Taip pat padarykite ir su kitu lakštu.
Viename dubenėlyje sumaišykite 1 kiaušinio trynį, cukraus pudrą bei pieną ir gauta mase su šluotele patepkite suformuotus pyragėlius (iškepę jie atrodys lyg auksiniai).
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite ant skardos pyragėlius.
Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą