• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (mielinė)
  • 300 gramų kepenų ( vištienos)
  • 2 galvos svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (mielinė)
  • 300 gramų kepenų ( vištienos)
  • 2 galvos svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėlės apverdame pasūdytame vandenį apie 15 min. Paliekame atvėsti. Mėsmalės pagalba sumalam atvėsintas kepenėles. Svogūnus supjaustome ir pakepiname iki auksinės spalvos. Sumaišome kepenėles su svogūnais, pagardiname druska pipirais.
  2. Suformuojame pyragėlius, kepame 200 l. temp. orkaitėje 50 min. Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų