Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų sūris
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 1 vienetas sluoksniuotos tešlos (pakuotė)
  • 1 vienetas virtų dešrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų sūris
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 1 vienetas sluoksniuotos tešlos (pakuotė)
  • 1 vienetas virtų dešrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paimkite gatavą mielinę sluoksniuotą tešlą, atšildykite, iškočiokite (tešla neturi būti labai plona).

    Išplakite kiaušinio baltymus, dėkite medų ir gerai išmaišykite.

    Tešlą supjaustykite lygiais stačiakampiais, kad tilptų pusė dešrelės. Viename kiekvieno stačiakampio krašte išilgai dėkite šiek tiek pomidorų pastos ir ant jos per pusę perpjautą dešrelę (prieš tai ją pamirkyti kiaušinio ir medaus plakinyje, perteklių nuvarvinti), o pusę tešlos stačiakampio kelis kartus perpjaukite horizontaliai.

    Dešreles gražiai susukti ir dėti į sviestu pateptą skardą ar naudoti kepimo popierių.

    Konditeriniu teptuku aptepkite pyragėlius likusiu kiaušinių ir medaus plakiniu, tada apibarstykite juos sezamo sėklomis.

    Kepti orkaitėje kol pyragėliai įgaus gražią auksinę rusvą spalvą.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų