Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
    Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau.
    Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
    Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
    Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus.
    Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
    Skanaus!

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
    Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau.
    Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
    Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
    Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus.
    Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
    Skanaus!

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų