INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 150 gramų cukraus
- 100 gramų migdolų (malti)
- 500 gramų vyniuogių
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 250 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išimkite iš šaldytuvo ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, po to įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
Įmaišykite migdolų miltelius, kepimo miltelius, džiūvėsėlius ir miltus. Jei migdolų miltelių nerandate, tiks ir sukapoti riešutai.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir į tešlą įspauskite vynuoges.
Orkaitę įkaitinkite iki 190° C ir kepkite apie 45-55 minutes.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Autorius: Monika
REKLAMA