Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas citrinų (sultys)
- 270 gramų cukraus
- 600 gramų vyniuogių (tamšios ir šviesios)
- 4 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 110 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 180 gramų sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakiau (mikseriu) su cukrumi, sviestu, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir vaniliniu cukrumi.
Miltus sumaišiau su žiupsneliu druskos ir kepimo milteliais.
Į plakinį palaipsniui subėriau miltus ir supyliau pieną.
Gerai išmaišiau tešlą.
Į tešlą įmaišiau gerai nuplautas vynuoges.
Tešlą sukrėčiau į kepimo skardą ir kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas citrinų (sultys)
- 270 gramų cukraus
- 600 gramų vyniuogių (tamšios ir šviesios)
- 4 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 110 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 180 gramų sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakiau (mikseriu) su cukrumi, sviestu, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir vaniliniu cukrumi.
Miltus sumaišiau su žiupsneliu druskos ir kepimo milteliais.
Į plakinį palaipsniui subėriau miltus ir supyliau pieną.
Gerai išmaišiau tešlą.
Į tešlą įmaišiau gerai nuplautas vynuoges.
Tešlą sukrėčiau į kepimo skardą ir kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą