REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas citrinų (sultys)
  • 270 gramų cukraus
  • 600 gramų vyniuogių (tamšios ir šviesios)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 110 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 180 gramų sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakiau (mikseriu) su cukrumi, sviestu, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir vaniliniu cukrumi.
    Miltus sumaišiau su žiupsneliu druskos ir kepimo milteliais.
    Į plakinį palaipsniui subėriau miltus ir supyliau pieną.
    Gerai išmaišiau tešlą.
    Į tešlą įmaišiau gerai nuplautas vynuoges.
    Tešlą sukrėčiau į kepimo skardą ir kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
    Skanaus!

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas citrinų (sultys)
  • 270 gramų cukraus
  • 600 gramų vyniuogių (tamšios ir šviesios)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 110 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 180 gramų sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakiau (mikseriu) su cukrumi, sviestu, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir vaniliniu cukrumi.
    Miltus sumaišiau su žiupsneliu druskos ir kepimo milteliais.
    Į plakinį palaipsniui subėriau miltus ir supyliau pieną.
    Gerai išmaišiau tešlą.
    Į tešlą įmaišiau gerai nuplautas vynuoges.
    Tešlą sukrėčiau į kepimo skardą ir kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
    Skanaus!

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų