REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 skardinė konservuotų persikų puselių;
    500 g varškės;
    100 g cukraus;
    3 tryniai;
    100 ml grietinės;
    keli lašai vanilės esencijos ar vanilinio cukraus pakelis.

    Pagrindui skirtus miltus, cukrų, kakavos miltelius ir druską išmaišyti. Įtarkuoti šaltą sviestą ir peiliu kapoti, kol neliks sausų miltų. Sudėti grietinę, trynius ir tešlą išminkyti. Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
    Įdarui skirtus produktus (išskyrus persikus), sumaišyti iki vientisos masės. Kepimo formą iškloti 2/3 tešlos, padarant ir aukštus kraštus, įpilti truputį varškės masės, sudėti persikus ir užpilti likusia varške. Užtarkuoti tešla. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Atšaldyti.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 skardinė konservuotų persikų puselių;
    500 g varškės;
    100 g cukraus;
    3 tryniai;
    100 ml grietinės;
    keli lašai vanilės esencijos ar vanilinio cukraus pakelis.

    Pagrindui skirtus miltus, cukrų, kakavos miltelius ir druską išmaišyti. Įtarkuoti šaltą sviestą ir peiliu kapoti, kol neliks sausų miltų. Sudėti grietinę, trynius ir tešlą išminkyti. Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
    Įdarui skirtus produktus (išskyrus persikus), sumaišyti iki vientisos masės. Kepimo formą iškloti 2/3 tešlos, padarant ir aukštus kraštus, įpilti truputį varškės masės, sudėti persikus ir užpilti likusia varške. Užtarkuoti tešla. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Atšaldyti.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų