INGREDIENTAI:
  -   0.5 stiklinės   cukraus 
-   180 gramų   margarino 
-   2 stiklinės   kvietinių miltų 
-   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
-   6 valgomieji šaukštai   džemo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Persijokite miltus su kepimo milteliais ir cukrumi. Sumaišykite su minkštu margarinu ir suminkykite tešlą.
 
 2/3 tešlos dėkite į kepimo formą, sudėkite džemą ir viršų užbarstykite likusios tešlos trupiniais.
 
 Kepkite orkaitėje apie valandą laiko ir valgykite atvėsusį.
   Autorius: Miglė 
           INGREDIENTAI:
  -   0.5 stiklinės   cukraus 
-   180 gramų   margarino 
-   2 stiklinės   kvietinių miltų 
-   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
-   6 valgomieji šaukštai   džemo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Persijokite miltus su kepimo milteliais ir cukrumi. Sumaišykite su minkštu margarinu ir suminkykite tešlą.
 
 2/3 tešlos dėkite į kepimo formą, sudėkite džemą ir viršų užbarstykite likusios tešlos trupiniais.
 
 Kepkite orkaitėje apie valandą laiko ir valgykite atvėsusį.
   Autorius: Miglė 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI