Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 175 gramai cukraus
  • 30 gramų kakavos
  • 100 gramų krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pyragas - tai šokoladiniai (kakaviniai) biskvitai pertepti sviestiniu kremu.

    Mikseriu, nustatę maks. greitį, 1 minutę plakite 4 kiaušinius su 4 šaukštais šilto vandens kol susiplaks putota masė. Toliau plakdami dar 2 minutes, suberkite 175 gramus cukraus ir 1 pakelį vanilinio cukraus. Nustatę mikserį minimal. greičiu, įmaišykite miltus, krakmolą, 30 gramų kakavos miltelių, kepimo miltelius ir maišykite tol, kol pasidarys vientisa tešla.
    Kepimo popieriumi išklokite išardomą formą (apvalią skardelę 28 cm skersmens), sudėkite tešlą ir gerai išlyginkite paviršių. Dėkite ant grotelių į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 C, ir kepkite 20-30 minučių. Iškepę iškart išimkite iš formos ir nuimkite kepimo popierių. Kai biskvitas atauš, supjaustykite jį į 3 dalis.

    Sviestinis pertepas:
    250 gramų minkšto sviesto ištrinti su 200 gramų miltinio cukraus, 3 tryniais bei 3 šaukštais tirpios kavos. Kremą atšaldyti.

    Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Pyrago šonus taip pat galite aptepti kremu, viršų papuošti savo nuožiūra.
    Skanaus!

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 175 gramai cukraus
  • 30 gramų kakavos
  • 100 gramų krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pyragas - tai šokoladiniai (kakaviniai) biskvitai pertepti sviestiniu kremu.

    Mikseriu, nustatę maks. greitį, 1 minutę plakite 4 kiaušinius su 4 šaukštais šilto vandens kol susiplaks putota masė. Toliau plakdami dar 2 minutes, suberkite 175 gramus cukraus ir 1 pakelį vanilinio cukraus. Nustatę mikserį minimal. greičiu, įmaišykite miltus, krakmolą, 30 gramų kakavos miltelių, kepimo miltelius ir maišykite tol, kol pasidarys vientisa tešla.
    Kepimo popieriumi išklokite išardomą formą (apvalią skardelę 28 cm skersmens), sudėkite tešlą ir gerai išlyginkite paviršių. Dėkite ant grotelių į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 C, ir kepkite 20-30 minučių. Iškepę iškart išimkite iš formos ir nuimkite kepimo popierių. Kai biskvitas atauš, supjaustykite jį į 3 dalis.

    Sviestinis pertepas:
    250 gramų minkšto sviesto ištrinti su 200 gramų miltinio cukraus, 3 tryniais bei 3 šaukštais tirpios kavos. Kremą atšaldyti.

    Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Pyrago šonus taip pat galite aptepti kremu, viršų papuošti savo nuožiūra.
    Skanaus!

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų