Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 50 gramų graikinių riešutų (kapoti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 80 mililitrų vynuogių sulčių (arba kitokios)
- 100 gramų sviesto
- 70 gramų razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome.
Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės).
Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 50 gramų graikinių riešutų (kapoti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 80 mililitrų vynuogių sulčių (arba kitokios)
- 100 gramų sviesto
- 70 gramų razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome.
Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės).
Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą