Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 60 gramų kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų raudonojo vyno
  • 200 gramų sviesto
  • 10 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną supilti į puodelį. Įberti kakavą ir cukrų, nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus.

    Sviestą išplakti su kiaušiniais. Supilti jau pravėsusį vyno sirupą. Berti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti.

    Supilti tešlą į indą ir kepti orkaitėje 40 min. 180 C.

Autorius: Eva

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 60 gramų kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų raudonojo vyno
  • 200 gramų sviesto
  • 10 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną supilti į puodelį. Įberti kakavą ir cukrų, nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus.

    Sviestą išplakti su kiaušiniais. Supilti jau pravėsusį vyno sirupą. Berti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti.

    Supilti tešlą į indą ir kepti orkaitėje 40 min. 180 C.

Autorius: Eva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų