REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 375 gramai kvietinių miltų
  • 125 gramai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 80 gramų sviesto
  • Morengo sluoksniui:
  • 1 žiupsnelis citrinos rūgšties
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 4 vienetai rabarbarų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 375 gramai kvietinių miltų
  • 125 gramai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 80 gramų sviesto
  • Morengo sluoksniui:
  • 1 žiupsnelis citrinos rūgšties
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 4 vienetai rabarbarų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje (aš naudojau silikoninę 28 cm skersmens).
  2. Rabarbarus nulupti ir supjaustyti kubeliais,apipilti cukrumi,išmaišyti,palikti pusvalandžiui.
  3. Ant tešlos sudėti rabarbarus (susidariusį skystį nupilti).
  4. Kepti 180 °C apie 20 min. Tuo tarpu išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių blizgių putų. Išplaktus baltymus paskirstyti ant pyrago ir dar pakepti apie 10 min.

    Skanaus.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų