Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
- šiek tiek cukraus pudros
- 125 gramai cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir citrinos žievelę išsukite iki vientisos masės.
Į miltus suberkite kepimo miltelius ir po šaukštą įmaišykite į tešlą.
Tešlą supilkite į sviestu pateptą formą.
Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, aštriu peiliu išimkite sėklas ir įpjaukite ruoželius.
Obuolių puseles įspauskite į tešlą.
Kepkite apie 40-45 min. 220-240 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Pyragą puoškite cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
- šiek tiek cukraus pudros
- 125 gramai cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir citrinos žievelę išsukite iki vientisos masės.
Į miltus suberkite kepimo miltelius ir po šaukštą įmaišykite į tešlą.
Tešlą supilkite į sviestu pateptą formą.
Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, aštriu peiliu išimkite sėklas ir įpjaukite ruoželius.
Obuolių puseles įspauskite į tešlą.
Kepkite apie 40-45 min. 220-240 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Pyragą puoškite cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą